Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Boers Lasconstructies & Montage (BLM)

specialist in constructiewerk van hoge kwaliteitZekkenweg 58
3151ZC Hoek van Holland

Telefoon:

0174-388307

E-mail:

Website:

http://www.blm-groep.nl

KvK:

52425932

Specialiteiten:
Zagen, draaien, frezen, lassen en 3D plasma snijden

Bedrijfsomschrijving:
Boers Lasconstructies & Montage (BLM) is specialist in serie- en maatwerk en beschikt over verschillende werkruimtes, machines, lasrobots en diverse opslag- en transportmogelijkheden.

De medewerkers van BLM zijn gecertificeerd en gemotiveerd. Liefde voor het vak, een gedegen vakkennis en vaak ook jarenlange ervaring op het gebied van diverse bewerkingen van staal, roestvaststaal en metaal vormen de basis voor de hoge kwaliteit van dienstverlening.

BLM beschikt over de juiste middelen en know-how en is in het bezit van het ISO 9001-2008 certificaat. Wilt u weten wat BLM voor u kan betekenen? Neem dan contact op!

Social Media

Boers Lasconstructies & Montage (BLM) heeft niet opgegeven actief te zijn op LinkedIn, Youtube, Facebook, Twitter, Google+ of Pinterest.

Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!


Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.