Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Academ

Centrum voor Innerlijk WelzijnGraaf Jan van Nassaustraat 8a
3051GE Rotterdam

Telefoon:

06-30263676

E-mail:

Website:

http://www.academ.nl

KvK:

30262056


Specialiteiten:
Acupunctuur, Esthetische acupunctuur, Ademtherapie, Voice dialogue, Healing & reading, Systemisch werk en (familie)opstellingen, Medische Qi Gong

Bedrijfsomschrijving:
Academ is een praktijk voor acupunctuur, ademtherapie, bewust zijn en innerlijk welzijn. Met talrijke lichaamsgerichte methodes word je begeleid en ondersteund op jouw weg om gezonder, vitaler en blijer in het leven te staan.

Ook kun je bij Academ de opleiding volgen tot Master in Medische Qi Gong en Psycho-Energetisch Therapeut middels de 4-jarige opleiding op HBO-niveau welke geregistreerd is door de RING.

Oprichtster Linda Bijtebier heet je van harte welkom voor een 1e intakegesprek waarin gekeken wordt wat er voor jou nodig is en wat de therapeuten van Academ hierin kunnen betekenen.

Foto's


Bedrijfsfoto Academ

Social Media

Academ is actief op de volgende sociale netwerken:


Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!


Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.