Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Abro Agenturen

fabrieksagent in gereedschappenSoetendaalseweg 56
3036ES Rotterdam

Telefoon:

010-4650555

Fax:

010-4669697

E-mail:

Website:

http://www.abro.nl

KvK:

24137932


Specialiteiten:
Verstrekken van informatie aan belanghebbenden, productpromotie, productontwikkeling, ontwikkelen van verpakkingen, verkoop, marketing en verdere marktondersteuning

Bedrijfsomschrijving:
Abro Agenturen vertegenwoordigt op exclusieve basis een aantal toonaangevende Europese fabrikanten op het gebied van merkgereedschap, ijzerwaren en machines. Abro is geen voorraadhouder en werkt direct voor de vertegenwoordigde fabrikanten.

Doelgroepen zijn onder meer grossiers, inkooporganisaties, importeurs, exporteurs, technische handelsbureaus, de machinehandel en de technische groothandel op het gebied van bouw, industrie, automotive, scheepvaart, offshore, sanitair, verwarming, elektra en elektronica.

Abro Agenturen is lid van het VNT (Verbond van Nederlandse Tussenpersonen) en het IUCAB (International Union of Commercial Agents and Brokers).

Bedrijfsgeschiedenis:
Abro Agenturen is sinds 1980 actief als fabrieksagent op de Nederlandse markt.

Foto's


Bedrijfsfoto Abro Agenturen

Social Media

Abro Agenturen heeft niet opgegeven actief te zijn op LinkedIn, Youtube, Facebook, Twitter, Google+ of Pinterest.

Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!


Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.