Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

De Meubelkoerier

actief en innoverendApollostraat 409
3054TC Rotterdam

Telefoon:

06-53499404

E-mail:

Website:

http://www.demeubelkoerier.nl

KvK:

24195320
Social Media

De Meubelkoerier heeft niet opgegeven actief te zijn op LinkedIn, Youtube, Facebook, Twitter, Google+ of Pinterest.

Recensies


De Meubelkoerier is niet te vergelijken met andere koeriersdiensten. De Meubelkoerier is voor mij van Vlaardingen naar Amersfoort gereden voor een prachtige kast die ik alleen op foto had gezien. Hij heeft alles nagekeken, foto's gemaakt van bestaande beschadigingen en belangeloos voor mij onderhandeld. Op alle mogelijke manieren de kast van 3 hoog naar beneden geprobeerd te krijgen zonder enige hulp van de verkoper en toen werkelijk niets meer mogelijk was mij gebeld om te zien wat ik ervan vond en hoe verder te handelen. Service van begin tot eind. Ik zal De Meubelkoerier zeker aanbevelen als u een goede en betrouwbare service zoekt.
door: Angenie op 12/5/18


Uw mening delen? Schrijf hier over uw eigen ervaring!

Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.